"" kelimesini tüm ürünlerde aramak için tıklayın... Kapat
KategorilerAramanızı içeren kategoriler
    ÜrünlerAramanızı içeren ürünler
      Sınavlara Kalan Süreyi Öğrenin
      5
      • Sepetim (0 Ürün)
      • 0.00 TL
      Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
      Kapat
      Toplam Tutar :
      0.00 TL
      Ürünleri Satın Al
      Cd kesinlikle iyi matamik cd almistim mukembel anlatiyo Yusuf Tüncer / 15 Ekim 2016 14:05

      Kardeşime lys YGS seti aldım sadece bunlarla üniversiteye hazırlandı çok şükür kazandı simdi kend... Nesibe Yıldız / 02 Temmuz 2017 14:15

      Elit egitim Türkce setine yeni basladim video kalitesi iyi konu siralamasi anlatimi cok profesyon... fatih uyar / 19 Mayıs 2015 14:12

      Görüntü kalitesi olsun ders anlatımları olsun çok güzel kısa süredede elime ulaştı

      Ali Hazar Doğaner / 20 Mart 2018 11:13

      bu büyük çalışmanızdan dolayı ekibinizi kutluyorum.çok faydalı bir çalışma.herkese tavsiye ederim... ahmet ünaldı / 18 Eylül 2017 14:37

      kpss genel kültür genel yetenek aldım, ürün elime 2 günde geçti ve şimdilik bakabildiğim kadarıyl... hankipali / 29 Ağustos 2013 23:24

      Ben sağlık kurumları işletmeciliği bölümü okuyorum bütün dersleri geçtim fakat genel matematik de... Mikail / 07 Ağustos 2011 18:48

      Eğitim sesiniz çok faydalı, çok beğendim. Dersane ortamında derste gibi hissediyor insan kendini.... Damla Alan BİNGÖL / 09 Ocak 2016 00:01

      Vala on numara hazirlamislar gercekten süper cd ler de hic sıkıntı yok cizilmiyor hic ibrahim güzel / 13 Eylül 2016 19:03

      YORUMLAR HARIKA.BENDE SİPARİŞ VERDİM P.TESİ ELIME GECICEK SANIRIM BIRAZ KARAMSARIM ÇALIŞTIM GERÇİ... BEYAZIT KUŞÇU / 07 Ağustos 2011 04:46

      %100 Gerçek Yorumlar Toplam Yorum Sayısı : 2483
      Yeni Sesli Yorumlar Eklendi
      Tüm Yorumlar için tıklayın!

      KVK ve Gizlilik Politikası

      Son Güncelleme: 20 Şubat 2017

      Kişisel Veriler Kanunu hakkında genel bilgilendirme

      6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (bundan sonra KVKK olarak anılacaktır) 24 Mart 2016 tarihinde kabul edilmiş, 7 Nisan 2016 tarihli 29677 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanmıştır. KVKK’nun bir kısmı yayın tarihinde, bir kısmı ise 7 Ekim 2016’da yürürlüğe girmiştir.

      Veri sorumlusu sıfatıyla bilgilendirme

      Aşağıda detaylı kurumsal bilgileri yayınlanan ELİT BİLİŞİM İNTERNET EĞİTİM REKLAM AJANS DANIŞMA PAZARLAMA TİC.LTD.ŞTİ. olarak, 6698 sayılı KVKK uyarınca ve Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verileriniz bu sayfada açıklandığı çerçevede; kaydedilecek, saklanacak, güncellenecek, mevzuatın izin verdiği durumlarda 3. kişilere açıklanabilecek / devredilebilecek, sınıflandırılabilecek ve KVKK’da sayılan şekillerde işlenebilecektir.

      Kişisel verilerinizin ne şekilde işlenebileceği

      6698 sayılı KVKK uyarınca, ELİT BİLİŞİM İNTERNET EĞİTİM REKLAM AJANS DANIŞMA PAZARLAMA TİC.LTD.ŞTİ. (www.seslial.com) ile paylaştığınız kişisel verileriniz, tamamen veya kısmen, otomatik olarak, veyahut herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak, değiştirilerek, yeniden düzenlenerek, kısacası veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işleme konu olarak tarafımızdan işlenebilecektir. KVKK kapsamında veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlem “kişisel verilerin işlenmesi” olarak kabul edilmektedir.

      Kişisel verilerinizin işlenme amaçları ve hukuki sebepleri

      Paylaştığınız kişisel veriler,

      • 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile bu düzenlemelere dayanak yapılarak hazırlanan 26.08.2015 tarihli 29457 sayılı RG’de yayınlanan Elektronik Ticarette Hizmet Sağlayıcı ve Aracı Hizmet Sağlayıcılar Hakkında Yönetmelik, 27.11.2014 tarihli ve 29188 sayılı RG’de yayınlanan Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği ve diğer ilgili mevzuat kapsamında işlem sahibinin bilgilerini tespit için kimlik, adres ve diğer gerekli bilgileri kaydetmek için;
      • Bankacılık ve Elektronik Ödeme alanında zorunlu olan ödeme sistemleri, elektronik sözleşme veya kağıt ortamında işleme dayanak olacak tüm kayıt ve belgeleri düzenlemek; mevzuat gereği ve diğer otoritelerce öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak için;
      • Müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerin gereklerini, sözleşmenin ve teknolojinin gereklerine uygun şekilde yapabilmek, sunulan ürün ve hizmetlerimizi geliştirebilmek için;
      • Kamu güvenliğine ilişkin hususlarda ve hukuki uyuşmazlıklarda, talep halinde ve mevzuat gereği savcılıklara, mahkemelere ve ilgili kamu görevlilerine bilgi verebilmek için;

      6698 sayılı KVKK ve ilgili ikincil düzenlemelere uygun olarak işlenecektir.

      Kişisel verilerinizin aktarılabileceği üçüncü kişi veya kuruluşlar hakkında bilgilendirme

      Yukarıda belirtilen amaçlarla, ELİT BİLİŞİM İNTERNET EĞİTİM REKLAM AJANS DANIŞMA PAZARLAMA TİC.LTD.ŞTİ. (www.seslial.com) ile paylaştığınız kişisel verilerinizin aktarılabileceği kişi / kuruluşlar;  faaliyetlerimizi yürütmek üzere ve/veya Veri İşleyen sıfatı ile hizmet aldığımız, iş birliği yaptığımız, program ortağı kuruluşları, yurtiçi / yurtdışı kuruluşlar ve diğer 3. kişilerdir.

      Kişisel verilerinizin toplanma şekli

      Kişisel verileriniz,

      • Çağrı merkezi gibi kanallarımız aracılığıyla sözlü, yazılı veya elektronik ortamdan;
      • ELİT BİLİŞİM İNTERNET EĞİTİM REKLAM AJANS DANIŞMA PAZARLAMA TİC.LTD.ŞTİ. (www.seslial.com) internet sitesi ve mobil uygulamalarındaki formlar  ad, soyad, TC kimlik numarası, adres, telefon, iş veya özel e-posta adresi gibi bilgiler ile; bankadan dönen kredi kartı bilgileri, kullanılarak giriş yapılan sayfalardaki tercihleri, gerçekleştirilen işlemlerin IP kayıtları, tarayıcı tarafından toplanan çerez verileri ile gezinme süre ve detaylarını içeren veriler, konum verileri şeklinde;
      • Ayrıca farklı kanallardan dolaylı yoldan elde edilen, web sitesi, blog, yarışma, anket, oyun, kampanya ve benzeri amaçlı kullanılan (mikro) web sitelerinden ve sosyal medyadan elde edilen veriler, e-bülten okuma veya tıklama hareketleri, kamuya açık veri tabanlarının sunduğu veriler, sosyal medya platformları (Facebook, Twitter, Google, Instagram, Snapchat vs) gibi sosyal paylaşım sitelerinden paylaşıma açık profil ve verilerden;

      işlenebilmekte ve toplanabilmektedir.

      KVKK yürürlüğe girmeden önce elde edilen kişisel verileriniz

      KVKK’nun yürürlük tarihi olan 7 Nisan 2016 tarihinden önce, üyelik, elektronik ileti izni, ürün / hizmet satın alma ve diğer şekillerde hukuka uygun olarak elde edilmiş olan kişisel verileriniz de bu belgede düzenlenen şart ve koşullara uygun olarak işlenmekte ve muhafaza edilmektedir.

      Kişisel verilerinizin yurtdışına aktarılması

      Türkiye’de işlenerek veya Türkiye dışında işlenip muhafaza edilmek üzere, yukarıda sayılan yöntemlerden herhangi birisi ile toplanmış kişisel verileriniz KVKK kapsamında kalmak kaydıyla ve sözleşme amaçlarına uygun olarak yurtdışında bulunan (Kişisel Veriler Kurulu tarafından akredite edilen ve kişisel verilerin korunması hususunda yeterli korumanın bulunduğu ülkelere) hizmet aracılarına da aktarılabilecektir.

      Kişisel verilerin saklanması ve korunması

      Kişisel verileriniz, ELİT BİLİŞİM İNTERNET EĞİTİM REKLAM AJANS DANIŞMA PAZARLAMA TİC.LTD.ŞTİ. (www.seslial.com) nezdinde yer alan veri tabanında ve sistemlerde KVKK’nun 12. maddesi gereğince gizli olarak saklanacak; yasal zorunluluklar ve bu belgede belirtilen düzenlemeler haricinde hiçbir şekilde üçüncü kişilerle paylaşılmayacaktır.

      ELİT BİLİŞİM İNTERNET EĞİTİM REKLAM AJANS DANIŞMA PAZARLAMA TİC.LTD.ŞTİ. (www.seslial.com), kişisel verilerinizin barındığı sistemleri ve veri tabanlarını, KVKK’nun 12. Maddesi gereği kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini önlemekle, yetkisiz kişilerin erişimlerini engellemekle; muhafazalarını sağlamak amacıyla hash, şifreleme, işlem kaydı, erişim yönetimi gibi yazılımsal tedbirleri ve fiziksel güvenlik önlemleri almakla mükelleftir. Kişisel verilerin yasal olmayan yollarla başkaları tarafından elde edilmesinin öğrenilmesi halinde durum derhal, yasal düzenlemeye uygun ve yazılı olarak Türkiye Cumhuriyeti Adli Makamlara bildirilecektir.

      Üçüncü kişilere veri aktarımı sırasında hak ihlallerini önlemek için gerekli teknik ve hukuki önlemler alınmaktadır. Bununla birlikte, kişisel verileri alan üçüncü kişinin veri koruma politikalarından dolayı ve üçüncü kişinin sorumluluğundaki risk alanında meydana gelen ihlallerden ELİT BİLİŞİM İNTERNET EĞİTİM REKLAM AJANS DANIŞMA PAZARLAMA TİC.LTD.ŞTİ. (www.seslial.com) sorumlu değildir.

      Kişisel verilerin güncel ve doğru tutulması

      KVKK’nun 4. maddesi uyarınca ELİT BİLİŞİM İNTERNET EĞİTİM REKLAM AJANS DANIŞMA PAZARLAMA TİC.LTD.ŞTİ. (www.seslial.com)’un kişisel verilerinizi doğru ve güncel olarak tutma yükümlülüğü bulunmaktadır. Bu kapsamda ELİT BİLİŞİM İNTERNET EĞİTİM REKLAM AJANS DANIŞMA PAZARLAMA TİC.LTD.ŞTİ. (www.seslial.com)’un yürürlükteki mevzuattan doğan yükümlülüklerini yerine getirebilmesi için Müşterilerimizin doğru ve güncel verilerini paylaşması veya web sitesi / mobil uygulama üzerinden güncellemesi gerekmektedir.

      6698 sayılı KVKK uyarınca kişisel veri sahibinin hakları
      6698 sayılı KVKK 11.maddesi 07 Ekim 2016 tarihinde yürürlüğe girmiş olup ilgili madde gereğince, Kişisel Veri Sahibi’nin bu tarihten sonraki hakları aşağıdaki gibidir:

      Kişisel Veri Sahibi, ELİT BİLİŞİM İNTERNET EĞİTİM REKLAM AJANS DANIŞMA PAZARLAMA TİC.LTD.ŞTİ. (www.seslial.com)’a  başvurarak kendisiyle ilgili;

      Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

      Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

      Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

      Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

      Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

      KVKK’nun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

      Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi, yok edilmesi halinde bu işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere de bildirilmesini isteme,

      İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, haklarına sahiptir.

      KVKK’ya aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahip olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

      İstanbul Ticaret Odası’nın 667702 sicil sayısında kayıtlı, 0332039547300010 MERSİS numarasına sahip, Bahçelievler Mah. Yabangülü Sk. No:3 / 1 Üsküdar - İstanbul adresinde bulunan ELİT BİLİŞİM İNTERNET EĞİTİM REKLAM AJANS DANIŞMA PAZARLAMA TİC.LTD.ŞTİ. (www.seslial.com) , KVKK kapsamında Veri Sorumlusu’dur.

      ELİT BİLİŞİM İNTERNET EĞİTİM REKLAM AJANS DANIŞMA PAZARLAMA TİC.LTD.ŞTİ. tarafından atanacak Veri Sorumlusu Temsilcisi, yasal altyapı sağlandığında Veri Sorumluları Sicilinde ve bu belgenin bulunduğu internet adresinde ilan edilecektir.

      Kişisel Veri Sahipleri, sorularını, görüşlerini veya taleplerini aşağıdaki iletişim kanallarından herhangi birisine yöneltebilir:

      E.posta: elitbilisimegitim@gmail.com

      Telefon: 0216 481 81 10 - 0219 299 07 07

      ELİT BİLİŞİM İNTERNET EĞİTİM REKLAM AJANS DANIŞMA PAZARLAMA TİC.LTD.ŞTİ. , iletilen taleplere, gerekçeli olmak ve 30 gün içinde cevap vermek kaydıyla olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan verebilir. Taleplere ilişkin gerekli işlemlerin ücretsiz olması esastır. Ancak işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, ELİT BİLİŞİM İNTERNET EĞİTİM REKLAM AJANS DANIŞMA PAZARLAMA TİC.LTD.ŞTİ. , ücret talebinde bulunma hakkını saklı tutar. Bu ücretler, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, Kişisel Verilerin korunması Kanunu’nun 13. maddesine göre belirlenen tarife üzerinden belirlenir.

       


      Elit Eğitim Görüntülü Eğitim Setleriyle Hazırlandılar...

      Elit Eğitim Görüntülü Eğitim Setlerini alanların yorumlarını okumak için yukarıdaki "Yorumlar" bölümüne tıklayınız. Böylelikle setlerin kalitesinden emin olabilirsiniz.

      Sayfa Başına Dön