3 Mayıs 2024

Eğitim Haberleri

Almanca Öğrenmek, Yabancı Dil, KPSS, SMMM Staja Giriş, SMMM Yeterlilik, Açık lise, DGS, ALES, TYT, AYT, YKS, AÖF eğitim setlerinin hakkında tüm bilgiler Seslial.com Blog'da!

AÖF Sınav Tarihleri

2 min read

AÖF Sınav Tarihleri

universite

Anadolu Üniversitesi(AÖF) Güz Dönemi ara sınavı 12 -13 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olup, Güz Dönemi sonu sınavı 23-24 Ocak 2016 tarihinde yapılacak.

Bahar Dönemi ara sınavı 16-17 Nisan 2016 tarihinde yapılacak, Bahar Dönemi sonu sınavı ise 04-05 Haziran 2016 tarihinde yapılacak. 2015-2016 Tek ders sınavı ise 16 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

AÖF SINAV GİRİŞ İÇİN GEREKLİ BELGELER

Öğrenciler sınava girebilmek için aşağıda sıralanan 3 belgeyi yanlarında bulundurmalıdırlar.

1-) Sınav Giriş Belgesi

2-)Öğrenci Kimlik / Tanıtım Kartı veya Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi (Öğrenci kimlik/tanıtım kartını kaybeden öğrencilere kimlik veya tanıtım kartları hazırlanıncaya kadar sadece sınavlarda kullanılmak üzere fotoğraflı Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi verilmektedir. Kimlik/tanıtım kartı başvurusu yapmayan öğrencilere bu belge verilmeyecektir.)

3-) Fotoğraflı ve Onaylı Özel Kimlik Belgesi

(Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (muvazzaf askerler hariç), Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar)

Sınava giriş için gerekli bu üç belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz!

Öğrenciler, Sınav Giriş Belgesini (http://aof.anadolu.edu.tr) adresinin Öğrenci Girişi bölümünden TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak sayfalarından veya AÖF bürolarından alabilirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.