3 Mayıs 2024

Eğitim Haberleri

Almanca Öğrenmek, Yabancı Dil, KPSS, SMMM Staja Giriş, SMMM Yeterlilik, Açık lise, DGS, ALES, TYT, AYT, YKS, AÖF eğitim setlerinin hakkında tüm bilgiler Seslial.com Blog'da!

AÖF Sınav Soruları ve Cevapları Açıklandı mı? (2015 Güz Dönemi)

2 min read

AÖF sınavları 12-13 Aralık tarihinde yapıldı. AÖF öğrencileri sınavlar sonrasında AÖF sınav soruları ve cevaplarını merak ediyor. Anadolu Üniversitesi AÖF sınav soruları ve cevaplarını ne zaman açıklayacak?

asdadasdasdasdasd

AÖF Güz Dönemi ara sınavlaı 12-13 Aralık tarihinde yapıldı. Öğrenciler sınav stresiini geride bırakırken; şimdi de sınav sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Sınav sonuçları sınavın yapıldığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde AÖF sistemi üzerinden yayınlanıyor.

AÖF ara sınav soruları ve cevaplarına ise yayınlandığında AÖF öğrenci sistemine kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz.

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

AÖF sınavları nasıl değerlendirilir?

AÖF sınavlarının değerlendirilmesi ve ders geçme sistemi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ile bu yönetmeliğin verdiği yetkiye istinaden hazırlanan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Uygulama Usul ve Esasları ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi’ne göre belirlenir.

AÖF sınavlarında soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge kullanılmaktadır. Sınavların değerlendirilmesi, notların kaydı, çizelgelere geçirilmesi, saklanması, öğrenci kütüklerine yazımı ve öğrencilere duyurulmasında bilgi işlem yöntemleri kullanılır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.