29 Nisan 2024

Eğitim Haberleri

Almanca Öğrenmek, Yabancı Dil, KPSS, SMMM Staja Giriş, SMMM Yeterlilik, Açık lise, DGS, ALES, TYT, AYT, YKS, AÖF eğitim setlerinin hakkında tüm bilgiler Seslial.com Blog'da!

İçişleri Bakanlığı kaymakamlık sınavı giriş belgeleri yayımlandı

1 min read

İçişleri Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek kaymakam adaylarının katılacağı kaymakamlık sınavına katılacak olan adayların sınav giriş belgeleri yayımlandı. ÖSYM tarafından yapılan duyuruda, adayların sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işleminin sona erdiği belirtildi. Sınava katılım sağlayacak olan kaymakam adaylarının, ÖSYM’nin aday işlemleri sayfası aracılığıyla sınav giriş belgelerini temin etmeleri gerekiyor.

İçişleri Bakanlığı, geçtiğimiz aylarda yayımladığı ilan ile boş kadrolara kaymakam alımı yapılacağını, bunun için ÖSYM tarafından sınav uygulanacağını duyurdu. Ardından yapılan başvuruların değerlendirilme süreci sona ererken sınava katılmaya uygun bulunan adayların sınav giriş belgeleri açıklandı. Devam eden süreçte adayların, belirtilen tarihe kadar sınav giriş belgelerini çıktısını alması, sınav günü ve saatinde belgede yazılı olan sınav salonunda hazır bulunmaları gerekiyor.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ

KAYMAKAMLIK SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

30 Ekim günü saat 14:00 itibarıyla sınav giriş belgeleri erişime açılan kaymakamlık sınavı, 9 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Tam adı 019 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı olan sınav, saat 10:00’da başlayacak.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.