29 Nisan 2024

Eğitim Haberleri

Almanca Öğrenmek, Yabancı Dil, KPSS, SMMM Staja Giriş, SMMM Yeterlilik, Açık lise, DGS, ALES, TYT, AYT, YKS, AÖF eğitim setlerinin hakkında tüm bilgiler Seslial.com Blog'da!

AÖL 1.dönem sınavı ne zaman yapılacak?

1 min read

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan AÖL 1.dönem sınavı için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde AÖL kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini tamamlayan adaylar, sınav çalışmalarına hız kazandırdı. Belli sebeplerden ötürü liseyi dışardan okumak zorunda kalanlar ‘’ AÖL 1.dönem sınavı ne zaman?’’ sorusuna arama motorundan yanıt arıyor. Sınavlar iş takviminde yazan tarihlerde hafta sonu Cumartesi ve Pazar iki gün, dört oturumda yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) yayımladığı iş takvimine göre; AÖL 2019-2020 eğitim dönemi, 1. dönem sonu sınavları 07- 08 Aralık 2019 tarihlerinde yapılacak. 1. dönem sınava giriş yerlerinin internette erişime açılması ise 4 Aralık’ta yapılacak.

AÖL sınavlarında her soru 4 şıktan oluşmaktadır ve bu sınavda 4 yanlış bir doğruyu götürmeyecektir. Sınavlar iş takviminde yazan tarihlerde hafta sonu Cumartesi ve Pazar iki gün, dört oturumda yapılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.