8 Mayıs 2024

Eğitim Haberleri

Almanca Öğrenmek, Yabancı Dil, KPSS, SMMM Staja Giriş, SMMM Yeterlilik, Açık lise, DGS, ALES, TYT, AYT, YKS, AÖF eğitim setlerinin hakkında tüm bilgiler Seslial.com Blog'da!

ALES Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu

1 min read

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Sınavı (ALES) giriş belgeleri aday erişimine açıldı. Binlerce adayın merakla beklediği ALES giriş belgelerinin açıklanmasıyla ALES giriş yerleri de belli oldu.

ales

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Sınavı (ALES) adaylar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Binlerce aday bir süredir ALES giriş yerlerinin belirlenmesini bekliyordu. Adayların merakla bekledikleri ALES giriş belgeleri, ÖSYM tarafından erişime açıldı. ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sayfası’nda duyurulan ALES giriş yerlerinin açıklanmasının ardından adaylar ÖSYM’nin sayfasına adeta akın ettiler. Sınava girecek adaylar ÖSYM’nin internet sitesinden ALES giriş belgelerini görüntüleyebilecek. Adaylar şimdi 10 Mayıs 2015 tarihinde ter dökecekleri ALES’i beklemeye koyuldular.

Nüfus cüzdanı olmayan veya nüfus cüzdanında T.C. Kimlik Numarası, soğuk damga veya güncel bir fotoğrafı bulunmayan adayların, kimlik belgesi nedeniyle sınavda bir hak kaybına uğramamaları, mağduriyet yaşamamaları için sınav kurallarına uygun kimlik belgelerini edinerek sınava girmeleri gerekmektedir.
ALES Sınav Giriş Yerinizi Öğrenmek İçin Tıklayınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.