2 Mayıs 2024

Eğitim Haberleri

Almanca Öğrenmek, Yabancı Dil, KPSS, SMMM Staja Giriş, SMMM Yeterlilik, Açık lise, DGS, ALES, TYT, AYT, YKS, AÖF eğitim setlerinin hakkında tüm bilgiler Seslial.com Blog'da!

KPSS Ortaöğretim Başvuru Tarihi

1 min read

KPSS Ortaöğretim – Lise sınavının başvuru tarihleri sona erdi. Bununla birlikte ÖSYM lise mezunu memur adaylarının merakla beklediği geç başvuru tarihlerini resmi internet sitesinde yayımladı. Adayların en çok arardığı ise KPSS Ortaöğretim – Lise geç başvuru tarihleri ve KPSS Ortaöğretim Lise sınavı ne zaman? sorusunun cevabı oldu.


KPSS Ortaöğretim – Lise sınavına başvurmada geciken binlerce adayın merakla beklediği geç başvuru tarihleri ÖSYM internet sitesinde ilan edildi.

KPSS Ortaöğrerim – Lise geç başvuru son tarihi: 01.08.2018 – Saat 23:59

KPSS Ortaöğretim – Lise sınavının geç başvuru tarihi son tarihi ise 1 Ağustos saat 23.59’da sona erecek. KPSS Ortaöğretim – Lise sınav tarihi de ilan edilen tarihler arasında. KPSS Ortaöğretim – Lise sınavı 7 Ekim 2018 günü saat 10.15’te yapılacak. Sınav yerleri ise ÖSYM’nin ilanın ardından sınava girecekler tarafından ÖSYM Aday İşlemleri Sayfası’ndan sınava girecek adaylar tarfından görülebilecek.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.