27 Nisan 2024

Eğitim Haberleri

Almanca Öğrenmek, Yabancı Dil, KPSS, SMMM Staja Giriş, SMMM Yeterlilik, Açık lise, DGS, ALES, TYT, AYT, YKS, AÖF eğitim setlerinin hakkında tüm bilgiler Seslial.com Blog'da!

AÖL kayıt yenileme işlemleri ne zaman sona erecek?

1 min read

AÖL kayıt yenileme işlemlerinin son bulmasına çok az bir süre kaldı. Bu doğrultuda, 2. dönem Açıköğretim Lisesi kayıt yenileme hakkındaki araştırmalar da artış bir hayli artış gösterdi. Bilindiği üzere, AÖL kayıt yenileme işlemleri 9 Ocak tarihinde başlamış ve on binlerce aday Milli Eğitim Bakanlığı’nın yayınladığı kılavuzlar ile sürece dair yapılması gerenleri tamamlamıştı. Henüz gerekli işlemleri tamamlamayan öğrenciler ise, gerek ilk kayıt gerekse kayıt yenileme sürecini sorguluyor. Peki, AÖL kayıt yenileme işlemleri ne zaman sona erecek?


On binlerce öğrenci için oldukça kritik bir konu olan AÖL yeni kayıt ve kayıt yenileme sürecinde son günlere girildi. 2018-2019 eğitim öğretim döneminin ikinci dönemi kapsamında ilk kez Açık Lise’de okuyacak öğrenciler yeni kayıt, öğrenim hayatlarını devam ettirecek öğrenciler ise kayıt yenileme sürecini yakından izliyor. Haberimizin detaylarından Milli Eğitim Bakanlığı’nın yayımladığı takvim ile Açıköğretim Lisesi kayıt sürecine dair merak ettiklerinizi bulabilirsiniz;

AÖL KAYIT YENİLEME NE ZAMAN SONA ERECEK?

9 Ocak tarihinde başlayan Açıköğretim Lisesi kayıt yenileme işlemleri, 31 Ocak 2019 Perşembe günü sona erecek.

Mazeretli kayıt yenileme başvuru tarihleri ise, 1 Şubat tarihinde başlayıp 6 Şubat 2019 Çarşamba günü sona erecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.