28 Nisan 2024

Eğitim Haberleri

Almanca Öğrenmek, Yabancı Dil, KPSS, SMMM Staja Giriş, SMMM Yeterlilik, Açık lise, DGS, ALES, TYT, AYT, YKS, AÖF eğitim setlerinin hakkında tüm bilgiler Seslial.com Blog'da!

AÖF Sınav Soru ve Cevapları Açıklandı mı?

1 min read

AÖF final sınavlarının soru ve cevapları açıklanmadı. Ne zaman açıklanacağı konusunda net bir bilgi verilmemesine rağmen 1 hafta içerisinde açıklanacağı tahmin ediliyor.

universite

Açıköğretim fakültesinde okuyan öğrenciler için her yıl 2 dönem sınav yapılmaktadır. Dönem sonlarına doğru yapılan bu sınavların sonuçlarına göre öğrenciler belli notlar alırlar. Bu sene AÖF öğrencileri için güz dönemi vizeleri 12- 13 aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. Final dönemi ise 23 – 24 ocak tarihlerinde yapıldı.

AÖF ile ilgili tüm işlemlerinizi internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Kayıt işlemlerini, sınav giriş belgesini, sınav sonuç belgesi gibi işlemlerin hepsini AÖF kurumunun internet sitesinden gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemlerin hepsini gerçekleştirebilmek için ise sisteme giriş yapmanız gereklidir. AÖF kurumunun öğrenciler için sistemine girişi internet sitesine giriş yaparak gerçekleştirebilirsiniz.

Bazı sınavlardan hemen sonra sınav soru ve cevapları internet ve televizyon üzerinden yayınlanırken AÖF sınavının soru ve cevapları hemen yayınlanmamaktadır. AÖF sınavı soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil. Milli Eğitim Bakanlığı veya AÖF kurumlarından bu konu ile ilgili bir açıklama gelmedi. AÖF sınav soru ve cevaplarının 1 hafta içinde yayınlanması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.