29 Nisan 2024

Eğitim Haberleri

Almanca Öğrenmek, Yabancı Dil, KPSS, SMMM Staja Giriş, SMMM Yeterlilik, Açık lise, DGS, ALES, TYT, AYT, YKS, AÖF eğitim setlerinin hakkında tüm bilgiler Seslial.com Blog'da!

AÖF Sınav Giriş Yerleri Açıklandı

2 min read

23-24 Ocak 2016 tarihlerinde yapılacak olan Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavı giriş yerleri açıklandı.

aof

23-24 Ocak tarihlerinde yapılacak olan final sınavları için sınav giriş yerleri AÖF tarafından açıklandı. Öğrenciler sınav giriş yeri bilgilerini “Öğrenci Girişi” üzerinden e-posta veya TC kimlik numaraları ile şifrelerini yazarak öğrenebilecek.

SINAV BİLGİLERİ

Sınavda adayların her ders için 20 soruyu 30 dakikalık süreler içerisinde yanıtlamaları gerekiyor. Adayların sınava katılabilmeleri için öğrenci giriş sayfasından alabilecekleri sınav giriş belgesi ile birlikte herhangi bir kimliklerini yanlarında bulundurmaları yeterli olacaktır. Açıköğretim Fakültesi’nin yeni kararına göre artık sınavlarda AÖF öğrenci kimlikleri istenmeyecektir. Bir dersten başarılı sayılabilmek için en az 35 ve üzerinde bir puan almak yeterli olacaktır. Öğrenciler Cumartesi ve Pazar sabah oturumlarında 1.ve 5. yarıyıl dersleri, öğleden sonra oturumlarında ise 3. ve 7. yarıyılların derslerinden sınava girecekler. Sınav soruları ve cevaplar ise sınav bitiminden en geç 4 gün sonra açıklanacaktır. Ara sınav soruları sınavın bitiminden bir gün sonra 14 Aralık Pazartesi günü açıklanmıştı. Dönem sonu sınavında ise soru ve cevaplar 25-28 Ocak 2016 tarihleri arasında yayımlanması, sınav sonuçlarının ise 15-20 günlük bir süre zarfında açıklanması bekleniyor. 12-13 Aralık’ta yapılan ara sınavlarda sonuçlar 15 gün sonra 28 Aralık 2015 Pazartesi günü açıklanmıştı. Sınavın sabah oturumları saat 9:30’da, öğlen oturumları ise 14:00’te başlayacak.

AÖF SINAV GİRİŞ YERİNİZİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.