2 Mayıs 2024

Eğitim Haberleri

Almanca Öğrenmek, Yabancı Dil, KPSS, SMMM Staja Giriş, SMMM Yeterlilik, Açık lise, DGS, ALES, TYT, AYT, YKS, AÖF eğitim setlerinin hakkında tüm bilgiler Seslial.com Blog'da!

AÖF Ders Ekleme ve Silme İşlemi

2 min read

AÖF öğrenci giriş ile 22 Şubat 2016 Aöf kayıt yenileme aöf ders ekle sil işlemi nasıl ve zaman yapılacak?

universite

AÖF öğrenci giriş, Anadolu üniversitesinde eğitim gören açıköğretim fakültesi öğrencileri tarafından yoğun olarak kullanılıyor. Üniversite eğitimlerini uzaktan alan öğrenciler AÖF öğrenci giriş uygulamasını dönem içinde her türlü ihtiyaçları için kullanıyorlar. Açıköğretim öğrenci giriş sistemi öğrencilerin yıl içesisinde karşılaştıkları her türlü sorun ve akıllarına takılan her türlü soruyu cevaplıyor. Öğrenciler sistemi, sınav notları, kayıt yenileme işlemleri, kayıt tarihleri, sınav tarihleri çok çeşitli alanda kullanılıyor. Anadolu Üniversitesi tarafından geliştirilen uygulama AÖF sınav sonuçları öğrenme işleminden, AÖF kayıt yenileme ders ekleme silme işlemine kadar öğrencilerin çok çeşitli amaçları için kullanılıyor. 22 Şubat tarinde başlayan AÖF bahar dönemi kayıt yenileme 4 mart perşembe tarihine kadr sürecek. Açıköğretim öğrencileri AÖF dönem sonu final sonuçlarının açıklanmasından sonra başlayan kayıt yenileme ve ders ekleme ve sil işlemlerini AÖF öğrenci giriş sistemi üzerinden yapabilcekler.

AÖF kayıt yenileme işleminin dün başlmasından sonra, bahar dönemi kayıt yenileme işlemi yapcak olan öğrenciler, ders ekle, silme işlemi yapacaklar. AÖF öğrenci giriş sisteminin uygulanmaya başlamasından sonra üniversite eğitimini dışarıdan gerçekleştiren öğrecilere büyük kolaylık sağlayan uygulama ile kayıt işlemleri de yapılabilecek. Açıköğretim Fakültesi ile ilgili her türlü işlerinde kolaylık sunan sistem sınav tarihlerinden sınav sorularına, kayıt işlemleriden sınav sonuçlarına kadar öğrencilere çok geniş alanda hizmeler sunuyor. AÖF Öğrenci giriş 22 Şubat Açıköğretim fakültesi bahar dönemi aöf ders ekle sil ne zaman yapılacak? 2016 AÖF Bahar Dönemi ders ekle/sil ve kayıt işlemleri 22 Şubat – 4 Mart 2016 tarihleri arasında yapılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.