29 Nisan 2024

Eğitim Haberleri

Almanca Öğrenmek, Yabancı Dil, KPSS, SMMM Staja Giriş, SMMM Yeterlilik, Açık lise, DGS, ALES, TYT, AYT, YKS, AÖF eğitim setlerinin hakkında tüm bilgiler Seslial.com Blog'da!

8-9 Aralık AÖL soruları ve cevapları yayınlandı. MEB Açık Lise AÖL sınav sonuçları 2018 ne zaman açıklanacak

2 min read

8-9 Aralık tarihlerinde binlerce öğrencinin katılımı gerçekleşen açık lise sınavları sonrasında gözler AÖL soruları ve cevaplarına çevrilmişti. Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, AÖL sınav soruları ve cevaplarını adayların erişimine açtı. Adaylar soru ve cevapların ardından AÖL sonuçları için beklemeye koyuldu. Peki, MEB ile AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak?


Açık lise sınavlarının ilk etabı 8-9 Aralık tarihlerinde yurt genelinde gerçekleşti. Açıköğretim lisesi aracılığıyla eğitim hayatlarını sürdüren binlerce öğrenci zorlu sınavın ardından ‘AÖL sınav soruları cevapları ne zaman açıklanacak?’ sorusuna yanıt aramaya başlamıştı. Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet sitesinden sorular ve cevaplar açıklandı. Şimdi sırada ise AÖL sonuçları bulunuyor. Peki, AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI!

Merakla beklenen açık lise sınav soruları ve cevapları adayların erişimine açıldı.

AÇIK LİSE SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Sınav soru ve cevaplarında olduğu gibi AÖL sonuçlarının açıklanma tarihi hakkında da net bir bilgi bulunmuyor.

AÖL sınav sonuçlarının en geç Aralık ayının son haftası itibari ile adayların erişime açılması bekleniyor.

Konuyla ilgili yeni gelişmeler olduğu taktirde sabah.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

AÖL SINAVLARI NASIL DEĞERLENDİRİLİYOR?

Sınavlar yapıldıktan sonra cevap kâğıtları Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünde optik okuyucularla okunmaktadır ve bilgisayar programı ile değerlendirilmektedir. Bu değerlendirme programında aynı zamanda “Kopya Analiz Tekniği” kullanılmaktadır.

2018-2019 AÖL İŞ TAKVİMİ AÇIKLANDI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.