2 Mayıs 2024

Eğitim Haberleri

Almanca Öğrenmek, Yabancı Dil, KPSS, SMMM Staja Giriş, SMMM Yeterlilik, Açık lise, DGS, ALES, TYT, AYT, YKS, AÖF eğitim setlerinin hakkında tüm bilgiler Seslial.com Blog'da!

2019 Anadolu Üniversitesi ile 13-14 Nisan AÖF sınav yerleri sorgulama

2 min read

Büyük bir merakla beklenilen AÖF giriş belgesi ve yerleri adayların sorgulanmasına açıldı. Yüz binlerce Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencisi 13-14 Nisan tarihlerinde düzenlenecek bahar dönemi vize sınavlarına çalışmayı sürdürürken, ‘AÖF sınav yerleri açıklandı mı?’ sorusuna yanıt arıyordu. Kurum tarafından yapılan resmi açıklama neticesinde, 2019 AÖF sınav giriş belgesi adayların erişimine açıldı. Haberimizin detaylarından 13-14 Nisan AÖF sınav yerleri bilgisini edinebilir, Anadolu Üniversitesi sınav giriş belgesi sorgulama sayfası üzerinden işlemlerinizi yapabilirsiniz.


AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL VE NEREDEN SORGULANIR?

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilecek.

 

AÖF SINAV GİRİŞ YERİ SORGULA

SINAVA GİRERKEN GEREKLİ BELGELERİN LİSTESİ

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.