18 Nisan 2024

Eğitim Haberleri

Almanca Öğrenmek, Yabancı Dil, KPSS, SMMM Staja Giriş, SMMM Yeterlilik, Açık lise, DGS, ALES, TYT, AYT, YKS, AÖF eğitim setlerinin hakkında tüm bilgiler Seslial.com Blog'da!

AÖL sınav sonuçları açıklandı mı?

1 min read

Örgün eğitim yerine lise eğitimlerini açıktan tamamlayan vatandaşlar 8-9 Aralık tarihlerinde uygulanan AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunu internet üzerinden araştırmaya devam ediyor. Açık lise öğrencileri 2019-2020 eğitim öğretim yılı içerisinde ilk kez katıldıkları sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi heyecanla beklerken gün içerisinde Açık Öğretim Liseleri öğrenci giriş ekranı ile sistemde notlarını sorguluyor. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ve Açık Öğretim Lisesi’nin sitesinden yayınlanacak. Bu siteye erişim sağlayan öğrencinin T.C. kimlik numarası, daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik kodu soruluyor. Bu bilgiler ile açık lise öğrenci girişi ekranına giriş yapabilir ve sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrenci adreslerine gönderilmeyecek.
AÖL SINAV SONUÇ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.