25 Nisan 2024

Eğitim Haberleri

Almanca Öğrenmek, Yabancı Dil, KPSS, SMMM Staja Giriş, SMMM Yeterlilik, Açık lise, DGS, ALES, TYT, AYT, YKS, AÖF eğitim setlerinin hakkında tüm bilgiler Seslial.com Blog'da!

2020 AÖF sınavı ne zaman yapılacak? Anadolu Üniversitesi, ATA, AUZEF bahar dönemi açıköğretim vize sınavları ne zamana ertelendi?

1 min read

Ülkemizde corona virüsü ile mücadele kapsamında birçok sınav, organizasyon ve etkinlik ertelenirken Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri 2020 AÖF sınavı ne zaman yapılacak sorusuna da yanıt aramaya başladı. AÖF sınavı ne zaman ve nasıl yapılacak sorusu merak konusu haline gelirken Anadolu Üniversitesi 2019-2020 eğitim öğretim yılının bahar döneminde uygulaması gereken Açıköğretim sınavları ile ilgili beklenen açıklama yetkili kişiler tarafından yapıldı. Rektör Şafak Ertan Çomaklı yaptığı açıklamada sınavların internet ortamında online olarak yapılacağı kararını öğrencilere duyuruldu.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme fakültelerinin bahar dönemi ara sınavları, 18 Nisan-7 Mayıs tarihlerini kapsayan 20 günlük süreçte internet tabanlı ortamlarda yapılacak.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.