25 Nisan 2024

Eğitim Haberleri

Almanca Öğrenmek, Yabancı Dil, KPSS, SMMM Staja Giriş, SMMM Yeterlilik, Açık lise, DGS, ALES, TYT, AYT, YKS, AÖF eğitim setlerinin hakkında tüm bilgiler Seslial.com Blog'da!

AÖF Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu

1 min read

Milyonlarca Açıköğretim öğrencisinin merakla beklediği 2016 AÖF Bahar dönemi dönem sonu sınav giriş yerleri açıklandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi dönem sonu sınavları 4-5 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

universite

 

AÖF final sınavları için heyecanlı bekleyiş başladı.04-05 Haziran 2016 tarihleri arasında yapılacak Anadolu Üniversitesi Açıköğretim fakültesi Dönem Sonu sınavları için Sınav giriş belgesi yayınlandı.AÖF sınav giriş belgelerine anadolu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Giriş belgenize Öğrenci sayfanızdan TC kimlik numaranız ve şifrenizle bakabilirsiniz

Öğrencilerin sınava girecekleri binaları sınavdan bir gün önce görmeleri ve sınav saatinden bir saat önce sınava girecekleri binada bulunmaları yararlı olacaktır. Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için, başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmayacaktır.

AÖF SINAVINA GİRECEĞİNİZ YERİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.